Kolesarski center Novak Žalec - prodaja koles in kolesarske opreme, servis ter izposoja koles.

ZIMSKA HRAMBA VAŠEGA KOLESA PRI NAS

Če imate doma prostorsko stisko ali se bojite nepridipravov in ne veste kam z vašim kolesom, še posebej pozimi, radi pa bi, da bi vaše kolo prezimilo v varnem in suhem okolju, potem ga pripeljite k nam, kjer vam bomo za samo 22,00 € shranili kolo čez zimo ( max. 4 mesece ). Kolo lahko odpeljete tudi prej, če želite. Kolo vas bo na varnem počakal da pridete ponj spomladi.
GRATIS: če se odločite za hrambo kolesa vam brezplačno nastavimo zavore in prestave. (morebiten nov material se obračuna posebej)

Dostava

KOLO kupljeno pri nas vam dostavimo na dom do 10 km BREZPLAČNO. V kolikor ste oddaljeni dlje, se obračuna kilometrina.

Če je vaše kolo potrebno večjega servisa in ne veste kako bi ga spravili do nas, nas kontaktirajte in mi bomo prišli po vaše kolo in vam poservisiranega pripeljali tudi nazaj. Do 5 km BREZPLAČNO

POSEZONSKO ČIŠČENJE IN MAZANJE KOLESA

za samo 15,00€ vam kolo po sezoni temeljito očistimo in površinsko namažemo ter ga s tem pripravimo na zimovanje. Stroški vzdrževanja so namreč nižji, če kolo očiščeno in namazano čaka novo sezono. Drugače vlaga in rja uničujeta sestavne dele kolesa.

Poštna dostava

Kupljeno blago, tudi kolo vam lahko pošljemo tudi po pošti. Plačilo ob prevzemu ali po predračunu. Poštnino krije kupec po aktualnem ceniku Pošte Slovenije. Če blago naročite do 12.ure v delovnem tednu, ga lahko pričakujete že naslednji dan. Za naročila nad 99,00 € krijemo stroške poštnine mi.

Na terenu z Luko Novakom

Vsi ki boste kupilo gorsko kolo za ekstremne vožnje ( DH/FR ), boste lahko brezplačno odšli na teren z Luko Novakom, kateri vam bo pravilno nastavil kolo vašim potrebam, ter vas naučil tudi nekaj osnovnih tehnik da se boste kar se da najbolje in najbolj udobno počutili na vašem novem kolesu, ko se boste vozili čez drn in strn.

Design & Hosting by : Nipra.NET LLC